Αρχική Σελίδα » Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας

Καλώς ήλθατε στην Electroline! Με πολύχρονη πείρα στον χώρο τον ηλεκτρικών συσκευών από τις αρχές του 1960, όταν ιδρύθηκε στην Λαμία η αρχική πατρική εταιρεία, ο Γεώργιος Ν. Κατσούδας συνεχίζει την παράδοση της οικογενειακής, ανθρωποκεντρικής, Ελληνικής επιχείρησης στην Αθήνα όπου και εδρεύει από στις αρχές του 1990.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος και μεγάλο στοίχημα της εταιρίας είναι μια αμφίδρομα επωφελής σχέση, και γιατί όχι φιλία, μεταξύ ημών και των πελατών μας. Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο βασιζόμαστε στην ειλικρινή προσωπική επαφή, υπευθυνότητα, καθαρές εμπορικές συναλλαγές και την άρτια επαγγελματική κατάρτιση.

Οι συνεργάτες και προμηθευτές μας είναι όλοι καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, με έδρα στην Ελλάδα και επίσημο Service.

Στην Electroline προσπαθούμε πάντα να έχουμε τα καλύτερα πράγματα για το σπίτι σας στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε ότι γενικά χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι στον τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές μέχρι προϊόντα ήχου & εικόνας, κλιματισμό, θέρμανση και ένα σωρό συναφή είδη και παρελκόμενα. Η γκάμα μας θα ανανεώνεται πάντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να ανταποκριθούμε σε ένα διαρκώς διευρυνόμενο φάσμα αναγκών και απαιτήσεων.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με το αντικείμενο μας και θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας δούμε στο φυσικό μας κατάστημα στην Λ. Αλεξάνδρας 33 στην Αθήνα.
Συνέχεια
Κατασκευαστές